Izvor: Blic, 02.Avg.2023, 15:13

NESREĆA U ULCINJU Utopio se muškarac iz Tutina, njegova žena u kritičnom stanju! Meštani upozoravaju: "Danima ne ulazimo u vodu zbog opasnosti koje vrebaju"

Na ulcinjskoj Velikoj plaži došlo je do nesreće kada se u moru utopio muškarac iz Tutina S. O. star 58 godina. Njega je iz vode izvukao doktor Faruk Pašović iz Novog Pazara i uz pomoć medicinskih sestara započeo reanimaciju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija u Ulcinju: Utopio se muškarac iz Tutina

Izvor: B92, 02.Avg.2023

Na ulcinjskoj Velikoj plaži došlo je do nesreće kada se u moru utopio muškarac iz Tutina S. O. star 58 godina...Njega je iz vode izvukao doktor Faruk Pašović iz Novog Pazara i uz pomoć medicinskih sestara započeo reanimaciju...Ubrzo je stigla i ekipa Hitna pomoći, ali nesrećnom čoveku nije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.