Izvor: Blic, 02.Avg.2023, 16:36

SNAŽNI TALASI I OPASNE MORSKE STRUJE POTOPILI SAFETA! Detalji jezive tragedije u Ulcinju: Lekar pokušao da ga spase, supruga stradalog Tutinca U KRITIČNOM STANJU

Na Velikoj plaži u Ulcinju dogodila se tragična nesreća kada se u moru utopio Safet Omerović (58), iz Tutina. Nesreća je izazvala duboku tugu i šok u lokalnoj zajednici, dok su očevici upozorili na jake morske struje i opasnost koja vreba u moru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREOKRET U SLUČAJU SMRTI SAFETA IZ TUTINA Omerović se ipak nije utopio, evo šta je UZROK smrti

Izvor: Blic, 03.Avg.2023, 09:04

Velika plaža u Ulcinju postala je mesto tragičnog događaja kada je Safet Omerović, muškarac star 58 godina iz Tutina, izgubio život u moru. Nesreća se dogodila tokom njihovog letovanja, kada je Safet tragično preminuo od srčanog udara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.