OVO JE POTENCIJALNI UZROK MASAKRA NA VRAČARU? Svedoci otkrivaju detalje života osumnjičenog dečaka, jedna stvar probudila veliku sumnju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 21:14

OVO JE POTENCIJALNI UZROK MASAKRA NA VRAČARU? Svedoci otkrivaju detalje života osumnjičenog dečaka, jedna stvar probudila veliku sumnju

Akcenat je na tome da se utvrdi kakav je "zaista" odnos bio majke, oca i dečaka ubice.

Tokom istrage masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" za koji se sumnjiči dečak (13) ispitani su njegovi roditelji, majka (46) i otac  (47), potom dadilja koja je brinula o njemu od kada je imao 11 meseci, a kako se navodi, biće ispitano na desetine svedoka.

- Biće ispitani roditelji dece sa čijom decom se družio, potom, učitelji... komšije... drugi članovi familije... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Otac je u pritvoru od 5. maja, a u Višem javnom tužilaštvu negirao je delo koje mu se stavlja na teret, a to je - teško delo protiv opšte sigurnosti. Potom, majka je dala izjavu u policiji, a pretkrivični postupak od Prvog osnovnog javnog tužilaštva protiv nje  preuzelo je VJT. Kako je već objavljeno, po prijemu izveštaja, spisi predmeta su dostavljeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu radi spajanja sa predmetom u tom tužilaštvu jer se tu vodi istraga protiv V.K., oca maloletnog K.K. zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti. Imajući u vidu da između krivičnih dela koja im se stavljaju na teret postoji međusobna veza i delimično isti dokazi, te je celishodno da se vodi jedinstveni postupak. Pretkrivični postupak protiv majke vodi se u cilju utvrđivanja da li se u njenim radnjama stiču elementi krivičnog dela Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, dok se protiv oca vodi istraga zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti, a biće ispitano i da li se u njegovim radnjama eventualno stiču elementi krivičnog dela Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica. Akcenat je na tome da se utvrdi kakav je "zaista" odnos bio majke, oca i sina - rečeno je iz istrage.

Otac i majka dečaka-ubica (13) prvi put su se javno oglasili 22 dana nakon počinjenog masakra.

"Tog 3. maja zavladala je večna tišina u kojoj nemi od neizlečivog bola i tuge svakodnevno jecamo za svakim nevino nastradalim detetom i za Draganom koji je decu sa toliko ljubavi pazio. Duboko i najiskrenije žalimo i upućujemo saučešće svakoj porodici zbog njenog gubitka, a koji je svaki i naš gubitak.

Večno u tuzi, Porodica Kecmanović".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.