ONA MOŽE DA OTKRIJE NAJVAŽNIJU STVAR IZ ISTRAGE! Ova žena je KLJUČNI SVEDOK masakra na Vračaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 13:08

ONA MOŽE DA OTKRIJE NAJVAŽNIJU STVAR IZ ISTRAGE! Ova žena je KLJUČNI SVEDOK masakra na Vračaru

Ona bi mogla da otkrije kakav je bio odnos dečaka ubice sa majkom i ocem.

Tokom istrage slučaja masovnog ubistva u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u kojoj je 3. maja dečak (13), kako se sumnja, ubio 9 učenika i čuvara, potom ranio još šestoro među kojima je i nastavnica, ispitani su otac (47) i majka (46), a kako se navodi, u Višem javnom tužilaštvu biće ispitan i ključni svedok - dadilja.

- Majka je na saslušanju u policiji, između ostalog, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navela da je sa dečakom vreme provodila i dadilja, koja je brinula o njemu. Istraga veruje da će njenim saslušanjem mnogi dodatni detalji iz života dečaka biti poznatima organima istrage, ali ono što je najvažnije je da dadilja otkrije kakav je zaista bio odnos majke i oca prema dečaku i obrnuto - navodi izvor i dodaje:

- Ta žena je inače čuvala dečaka, ali i njegovu sestru. Dakle, ono što je najvažnije za istragu, ponavljam, u ovom trenutku je da se utvrdi kakav je odnos bio u kući i da li je dečak eventualno nekim ponašanjem ukazivao na to da može da počini zločin - rekao je izvor iz istrage.

Kako saznajemo, otac ovog dečaka, tokom 26 dana boravka u ćeliji, nijednim svojim postupkom nije prekršio pravila kućnog reda.

- Sva pravila se poštuju i nikada nije na bilo koji način ugrozio svoj ili život nekog drugog - podseća izvor. On je, inače, na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu negirao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret.

Za razliku od njega, novi stanar Centralnog zatvora, priznao je da je ubio mladiće i devojku u selima kod Mladenovca i Smedereva, i rekao da je to uradio jer su meštani loše govorili o njemu i njegovoj porodici.

- On je na saslušanju u Višem tužilaštvu u Smederevu ispričao i da mu dečak-ubica, koji je svoj masakr počinio samo dan ranije, nije bio inspiracija, ali da ga razume jer su obojica omalovažavani. Prebačen je iz pritvora u Smederevu u CZ 23. maja, i smešten je u Specijalnu zatvorsku bolnicu radi psihijatrijskog veštačenja - objašnjava izvor.

Podsetimo, tokom protekle nedelje, Više javno tužilaštvo u Beogradu (VJT) preuzelo je pretkrivični postupak od Prvog osnovnog javnog tužilaštva protiv majke dečaka.

Predmet se preuzima radi koncentracije dokaza, jer se pred VJT u Beogradu već vodi krivični postupak protiv dečakovog oca.

- Pretkrivični postupak protiv majke vodi se u cilju utvrđivanja da li se u njenim radnjama stiču elementi krivičnog dela Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, dok se protiv oca vodi istraga zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti, a biće ispitano i da li se u njegovim radnjama eventualno stiču elementi krivičnog dela Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica - naveli su u saopštenju VJT.

Po prijemu izveštaja, spisi predmeta su dostavljeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu radi spajanja sa predmetom u kom se u tom tužilaštvu vodi istraga protiv V.K., oca maloletnog K.K. zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti, imajući u vidu da između krivičnih dela koja im se stavljaju na teret postoji međusobna veza i delimično isti dokazi, te je celishodno da se vodi jedinstveni postupak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REČENICA DEČAKA UBICE SLEDILA ČAK I POLICIJSKOG INSPEKTORA! Kobnu grešku napravio otac? "Duga devetka" je ključna za masakr

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023

Popović je pokušao da razjasni ko je kriv za stravične masakre koji su potresli Srbiju...Još malo pa će biti tačno mesec dana od stravičnih zločina koji su uznemirili i potresli kako Srbiju tako i ceo Balkan. Tog 3. maja učenik sedmog razreda osnovne škole "Vladislav Ribnikar" počinio je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"ON JE ŽRTVA!" Vedrana Rudan zagrmela o maloletnom ubici - To dete nije ni mali ni veliki zločinac

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023

"Nisam budala da ne vidim odakle potiče problem.."..Književnica, kolumnistkinja i novinarka Vedrana Rudan u jednoj crnogorskoj emisiji govorila je o masakru koji se odigrao početkom maja u Srbiji, gde je maloletnik u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro dece i čuvara škole...Poznata...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SVET NIJE VIDEO OVAKVO ZLO Dečak ubica iz "Ribnikara" se po tri detalja drastično razlikuje od svih masovnih ubica pre njega: Najveći šok je njegovo ponašanje ODMAH POSLE MASAKRA

Izvor: Blic, 30.Maj.2023, 07:13

Skoro mesec posle masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, motivi 13-godišnjeg dečaka ubice su nam misterija skoro kao i prvog dana. Njegov užasni čin je zastrašujući, neobjašnjiv i bez presedana, i biće godinama predmet istraživanja psihijatara i kriminologa. Ipak, jedna...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.