OTAC PODIGAO ĆERKI BIZARAN SPOMENIK: Svi se krste kad ga vide (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 10:49

OTAC PODIGAO ĆERKI BIZARAN SPOMENIK: Svi se krste kad ga vide (VIDEO)

Na ruskom groblju u gradu Ufi, već godinama ovaj spomenik šokira sve.

Spomenik je naručio Rais Šamljev, čija je ćerka Rut stradala u 25. godini u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Međutim, ne bi privlačio posebnu pažnju, da spomenik nije u obliku ajfon telefona. Osim informacije da je Rut volela da putuje i da je imala prijatelje u Nemačkoj, sve ostalo o pokojnici je misterija i nepoznanica.

Radnik na groblju, Nikolaj Jevdokimov, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da kada je ugledao spomenik pomislio da halucinira.

- Odakle se američki pametni telefon pojavio na našem groblju? Toliko je ogroman, bio sam iznenađen. Video sam mnogo spomenika, ali ovo ne - rekao je Nikolaj, prenose mediji.

I dalje nije poznato koji kamenorezac je napravio ovaj, čini se, bizaran spomenik. Kako mediji prenose, sumnja se na jednu firmu iz Novosibirska, koja je navodno već imala slične radove.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ćerki podigao spomenik u obliku ajfona, radnik groblja mislio da halucinira

Izvor: Luftika.rs, 18.Okt.2021

Posetioci groblja u ruskom gradu Ufi uočili su nedavno jedan bizaran nadgrobni spomenik. Naime, spomenik je u obliku telefona ajfona i podignut je Riti Šamijevoj koja je stradala 2016. godine u saobraćajnoj nesreći.. Naručio ga je Ritin otac, Rais, a osim informacije da je volela da putuje i da...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.