OTAC ĆERKI PODIGAO ČUDAN NADGROBNI SPOMENIK: Radnik na groblju mislio da je poludeo kad je video ovaj prizor

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2021, 19:03

OTAC ĆERKI PODIGAO ČUDAN NADGROBNI SPOMENIK: Radnik na groblju mislio da je poludeo kad je video ovaj prizor

Na groblju u ruskom gradu Ufi prolaznici su uočili jedan bizaran nadgrobni spomenik

Naime, spomenik je u obliku telefona ajfona podignut Riti Šamijevoj koja je stradala 2016. godine u saobraćajnoj nesreći.

Naručio ga je Ritin otac, Rais. Osim informacije da je volela da putuje i da je imala prijatelje u Nemačkoj, sve ostalo o pokojnici je misterija i nepoznanica.

 Radnik na groblju, Nikolaj Jevdokimov, izjavio da je pomislio da halucinira kada je video >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spomenik.-Odakle se američki pametni telefon pojavio na našem groblju? Toliko je ogroman, bio sam iznenađen. Video sam mnogo spomenika, ali ovo ne-, rekao je.

samo nobles! pic.twitter.com/DGoRwDphZB

— amebina_beba (@amebina_beba) September 28, 2021

Kamenorezac koji je napravio ovaj pomalo bizarni spomenik još uvek nije poznat, ali se sumnja na jednu firmu iz Novosibirska, koja je već imala slične radove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OTAC PODIGAO ĆERKI BIZARAN SPOMENIK: Svi se krste kad ga vide (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 10:49

Na ruskom groblju u gradu Ufi, već godinama ovaj spomenik šokira sve...Spomenik je naručio Rais Šamljev, čija je ćerka Rut stradala u 25. godini u teškoj saobraćajnoj nesreći...Međutim, ne bi privlačio posebnu pažnju, da spomenik nije u obliku ajfon telefona. Osim informacije da je Rut volela...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.