OKUPILI SE ZLOČINCI: Tači, Haradinaj i Veselji viđeni u prištinskom restoranu, brine ih samo jedna stvar

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 16:19

OKUPILI SE ZLOČINCI: Tači, Haradinaj i Veselji viđeni u prištinskom restoranu, brine ih samo jedna stvar

Predsednik privremenih institucija u Prištini Hašim Tači, lider Demokratske partije Kosova Kadri veselji i lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj sastali su se danas u jednom prištinskom restoranu gde su razgopvarali o nedavnim dešavanjima na KiM i Specijalnomm sudu.

To je za prištinske medije rekao izvor upoznat sa situacijom, navodeći da je još dva dana ostalo do odluke suda o podizanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << optužnice protiv Tačija i Veseljija.

Portparol stranke Kadrija Veseljija Avni Bitići potvrdio je za Gazetu ekspres da su Tači, Veselji i Haradinaj zajedno doručkovali, ali da nisu razgovarali o pollitici niti o temama bitnim za Kosovo i Metohiju.

On je rekao i da je sastanak trajao oko sat vremena i da se održao u jednom restoranu u centru grada.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sastanak Tačija, Haradinaja i Veseljija u restoranu u Prištini

Izvor: B92, 22.Okt.2020

Priština -- Hašim Tači, Kadri Veselji i Ramuš Haradinaj sastali su se u jednom prištinskom restoranu, gde su razgovarali o nedavnim dešavanjima na KiM i o Specijalnom sudu...To je za prištinski Telegrafi rekao izvor upoznat sa situacijom, dodajući da je još dva dana ostalo do odluke suda o podizanju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.