ABK: Haradinaja za predsednika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2020, 11:18

ABK: Haradinaja za predsednika

Zamenik predsednika Alijanse za budućnost Kosova i predsednik opštine Obilić Džafer Gaši izjavio je danas da je Ramuš Haradinaj dostojan kandidat za mesto predsednika Kosova.

U Alijansi smatraju da mesto predsednika Kosova pripada njihovom lideru Haradinaju.

"Izbor predsednika pripada nama. Ramuš Haradainaj je dostojan kandidat za predsednika", izjavio je Gaši za Ekonomiju onlajn.

On je rekao da ABK neće praviti kompromis u vezi sa funkcijom predsednika, jer smatra da je kandidatura Haradinaja razumna.

Što se tiče vladajuće koalicije, Gaši je rekao da ona funkcioniše "dobro i da će biti dugotrajna".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OKUPILI SE ZLOČINCI: Tači, Haradinaj i Veselji viđeni u prištinskom restoranu, brine ih samo jedna stvar

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020

Predsednik privremenih institucija u Prištini Hašim Tači, lider Demokratske partije Kosova Kadri veselji i lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj sastali su se danas u jednom prištinskom restoranu gde su razgopvarali o nedavnim dešavanjima na KiM i Specijalnomm sudu...To je za prištinske...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.