OI UŽIVO: Ana otišla iz Rija, Srbija bez miks dubla, Fidži slavi prvu medalju, poznata satnica srpskih sportista

Izvor: Večernje novosti, 12.Avg.2016, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OI UŽIVO: Ana otišla iz Rija, Srbija bez miks dubla, Fidži slavi prvu medalju, poznata satnica srpskih sportista

Danas će na terenu biti veliki broj srpskih sportista koji će pokušati da poprave dosadašnji utisak Ne ide srpskim sportistima u Riju već šest dana, a svi se nadaju da bi sedmog konačno mogli da se radujemo.Za razliku od četvrtka, danas će na terenu biti veći broj Srba.Prvi se pojavljuju strelci (14 časova) Stevan Pletikosić i Milenko Sebić koji će učestvovati u kvalifikacijama u disciplini malokalibarska puška ležeći stav. Pola sata kasnije će na terenu biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << odbojkašice koje igraju sa Kinom, a od 17.15 će košarkašice takođe igrati sa Kineskinjama.Tačno u ponoć će izabranici Aleksandra Đorđevića pokušati da naprave veliko iznenađenje i da savladaju SAD, dok vaterpolisti od 3.10 igraju odlučujući meč sa Australijom.Između njih, od 1.30 će Amela Terzić učestvovati u kvalifikacijama na 1.500 metara.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas ćemo imati bogat program u Riju - Vreme je za dobre vesti! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2016

Vaterpolisti i košarkašice biju odlučujuće bitke za plasman u dalje takmičenje, igraju i odbojkašice, nastupaju strelci, atletičarka Amela Terzić, ali posebnu pažnju privlači i košarkaški spektakl - Srbija vs SAD!..Današnji olimpijski dan, kada su srpski predstavnici u pitanju ponovo počinje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.