ODLETEO JE  U VAZDUH KAO VATRENA KUGLA: Potresno svedočenje o eksploziji na graničnom prelazu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2023, 22:22

"ODLETEO JE U VAZDUH KAO VATRENA KUGLA": Potresno svedočenje o eksploziji na graničnom prelazu (VIDEO)

Svedoci su opisali kako je izgledala eksplozija.

U eksploziji na mostu "Duga" bila su dva putnika u vozilu koji su stradali, prenosi CNN. Kanadski i američki zvaničnici još istražuju uzrok eksplozije.

Bela kuća je obaveštena o situaciji i pomno prati situaciju, javlja CNN. Kanadski premijer Džastin Trudo takođe je obavešten i prati razvoj situacije, dodaje CNN.

Više izvora iz policijskih snaga reklo je da je malo pre podneva po lokalnom vremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << automobil koji je dolazio s kanadske strane granice sa SAD-om eksplodirao nakon što je krenuo prema sekundarnom području pretrage. Automobil je bio na mostu koji povezuje Kanadu s Njujorkom i prošao je kroz početnu kontrolnu točku na kojoj se pregledaju identifikacijski dokumenti pre nego što je došlo do eksplozije.

🚨Big Explosion Just Occured at Niagara Falls On US-Canada Border At Rainbow Bridge

ALL FOUR international border crossings between the United States and Canada in Western New York are now closed.

Apparently, a vehicle containing an unknown number of people and contents… pic.twitter.com/CDKK9t0Hc5

— UltraMJTruth (@MJTruthUltra) November 22, 2023

Vlasti ne znaju šta je uzrokovalo eksploziju. FBI, policija države Njujork, američka carina i granična zaštita su na mestu događaja i istražuju.

Federalne vlasti pokušavaju pogledati video iz više različitih uglova jer se izjave svedoka razlikuju, rekli su izvori.

*according to multiple law enforcement sources* the explosion today at the US / Canada Rainbow border bridge was the result of a VBIED terrorist attack.

Still developing so details will likely change...#Niagara #Niagarafalls #RainbowBridge #VBIED #explosion pic.twitter.com/iayD1hOm3n

— Mrgunsngear (@Mrgunsngear) November 22, 2023

Opisujući kretanje vozila koje je učestvovalo u eksploziji, svedok je rekao:

- Moja žena i ja smo išli glavnom ulicom ovde i auto je dolazio... preko 160 km/h na sat. Jedva smo mogli da ga vidimo, išao je tako brzo. Ispred njega je bio auto, zaobišao ga je i onda je izgledalo kao da je udario u ogradu i izbio je ovaj požar. I onda je odjednom, automobil se podigao u vazduh i onda je to izgledalo kao vatrena lopta...- rekao je svedok.

Whenever something happens like the car exploding on Rainbow Bridge in Niagara Falls/suspected terrorist attack,

I can’t help but wonder what they want to turn our attention away from.

Head on swivel. pic.twitter.com/y0fEX2S38V

— suzy (@Suzy_1776) November 22, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OGLASILI SE BAJDEN I TRUDO povodom stravične ESKPLOZIJE KOJA JE ODNELA DVA ŽIVOTA (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2023, 00:09

Kanadski premijer i američki predsednik kažu da sve ozbiljno shvataju i da prate razvoj događaja...U eksploziji automobila koja se danas dogodila na američkoj strani američko-kanadskog mosta u Nijagarinim vodopadima dve osobe su poginule, što je dovelo do zatvaranja četiri granična prelaza u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.