Izvor: Blic, 02.Dec.2019, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD SIROTINJSKE HRANE DO DELIKATESA Čvarci su danas skuplji od pršute i francuskog sira, a evo i otkud cena od 1.500 dinara

Nekada su se čvarci, slanina i mast smatrali sirotinjskom hranom, ali sudeći po cenama i tražnji, izgleda da se ipak radi o delikatesu koji se na trpezama nalazi tek povremeno. Tako se za kilogram čvaraka danas može kupiti tri do četiri kilograma svinjskog buta. Čvarci su skuplji i od pršute, ali i od francuskih sireva i lososa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.