Nisu je SILOVALI već je pobegla sa LJUBAVNIKOM?! OBRT U SLUČAJU SILOVANJA U MALČI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2020, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisu je SILOVALI već je pobegla sa LJUBAVNIKOM?! OBRT U SLUČAJU SILOVANJA U MALČI (FOTO)

Žena tvrdi da su je maskirani napadači pretukli i napastvovali

Elizabeta S. (52) iz Malče kod Niša prijavila je da su je u ponedeljak otela dva muškaraca sa crnim fantomkama i odvezla u selo Pasjača, gde su je, navodno, tokom noći tukli i silovali i tražili da vrati dug od 500 evra, koje im njen suprug navodno duguje.

Elizabeta tvrdi da su napadači potom vratili nazad u selo Malča i izbacili iz automobila. Tužilastvo je prema nezvaničnim informacijama ženu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uputilo na lekarski pregled, gde je navodno utvrđeno da ima povrede po telu, dok se još čeka na analize koje će pokazati da li je silovana.

Međutim, među meštanima Malče, kako je reporter portala Srbija Danas saznao, kolaju raznorazne priče. Meštani tvrde da se Elizabeta navodno posvađala sa mužem posle čega je pobegla sa ljubavnikom?!

- Njih dvoje su bili na nekom slavlju prilikom čega su se posvađali. Elizabeta ga je napustila, ali se posle toga vratila suprugu - kaže jedan meštanin Malče.

Ispred njihove kuće su nas sačekala metalna vrata sa upozorenjem za psa i kamerama, a niko iz Elizabetine porodice nije hteo da razgovara o ovim nepotvrđenim glasinama. Policija i dalje ispituje detalje ovog slučaja.

Sela Malča i Pasjača su nedavno bile u fokusu pažnje srpske policije i javnosti, pošto je Ninoslav Jovanović, poznatiji kao "Malčanski berberin", 20. decembra 2019. godine oteo dvanaestogodišnju Moniku K. Devojčica je pronađena 29. decembra prošle godine baš u Pasjači, gde su meštani još ranije prijavljivali da su videli Ninoslava.

Ninoslav je nadimak dobio zbog izopačene manije da pre zlostavljanja šiša maloletne žrtve, a uhapšen je 5. januara u Malči, nedelju dana nakon što je oteto dete spaseno iz njegovih kandži.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.