Novi užas u Malči: Prijavila da su je oteli, tukli i silovali muškarci sa fantomkama

Izvor: Večernje novosti, 15.Jan.2020, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi užas u Malči: Prijavila da su je oteli, tukli i silovali muškarci sa fantomkama

Elizabeta S. prijavila da je u blizini njene kuće iz automobila izašao napadač sa fantomkom, udario je po glavi i uvukao u automobil Elizabeta S. (52) iz sela Malča kod Niša prijavila je da su je juče otela dva muškaraca sa crnim fantomkama i odvezla u selo Pasjača, gde su je, navodno, tokom noći tukli i silovali i tražili da vrati dug od 500 evra, koje im njen suprug navodno dugujeŽena je prijavila da je u blizini njene kuće iz automobila izašao napadač sa fantomkom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << udario je po glavi i uvukao u automobil koji vozio drugi, takođe maskiran napadač.Pročitajte još:Samo je rekao "Tata, ovaj me ubode" i tek kada je pao ugledao sam nož u rukama ubice: Potresna ispovest oca Marka Đurovića, ubijenog dan posle proslave rođendana Nakon toga, žena je navodno silovana i pretučena u selu Pasjača. Elizabeta S. tvrdi da su je napadači vratili nazad u selo Malča i izbacili iz automobila.Tužilastvo je ženu koja je prijavila slučaj, uputilo na lekarski pregled, gde je utvrđeno da ima povrede po telu.Nadležno Tužilaštvo u Nišu čeka analize koje će pokazati da li je žena silovana. Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti koje je prijavila 52-godišnja žena i identifikaciji eventualnih napadača. Istraga je u toku.(informer.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MASKIRANI MUŠKARCI OTELI ŽENU, TUKLI JE I SILOVALI? Novi stravičan zločin u MALČI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2020

Žena je prijavila da je u blizini njene kuće iz automobila izašao napadač sa fantomkom, udario je po glavi i uvukao u automobili koji vozio drugi, takođe maskiran napadač...Elizabeta S. (52) iz sela Malča kod Niša prijavila je da su je juče otela dva muškaraca sa crnim fantomkama i odvezla...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.