Nova pojačanja Radničkog, potpisali Petrović i Stojiljković

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2020, 12:23

Nova pojačanja Radničkog, potpisali Petrović i Stojiljković

Novi fudbaleri Radničkog od danas su Todor Petrović i Dušan Stojiljković, saopštio je superligaš iz Niša.

Petrović (25) igra na poziciji zadnjeg veznog, dokazao se u Superligi nastupima za Voždovac, a igrao je i za Zemun, španski Herez, ukrajinsku Vorsklu i hrvatski Inter.

Takođe 25-godišnji Stojiljković na Čair stiže iz podgoričke Budućnosti, sa kojom je nedavno osvojio titulu prvaka Crne Gore.

On se najbolje snalazi na pozicijama iza klasičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << napadača, a prethodno je igrao za Novi Sad, slovenačko Radomlje i Inđiju.

Dan ranije Nišlije su dovele iskusne Filipa Kasalicu i Nenada Šljivića, a prethodno su u ovom prelaznom roku stigli Kristijan Živković, Nikola Aksentijević, Aleksandar Kostić, Nenad Gavrić i Žarko Marković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nova pojačanja Radničkog, potpisali Petrović i Stojiljković

Izvor: RTS, 30.Jul.2020

Novi fudbaleri Radničkog iz Niša od danas su Todor Petrović i Dušan Stojiljković koji su se pridružili grupi novih igrača koje je klub anhažovap proteklih dana,saopštio je superligaš iz Niša. . Todor Petrović (25) igra na poziciji zadnjeg veznog, dokazao se u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.