Nobel za ekonomiju, Bukerova nagrada, sajam knjiga i Bregzit: Šta nas čeka ove nedelje

Izvor: Danas, 14.Okt.2019, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nobel za ekonomiju, Bukerova nagrada, sajam knjiga i Bregzit: Šta nas čeka ove nedelje

Reuters Ponedeljak ujutru – vreme za pregled događaja koji nas očekuju ove sedmice u zemlji i svetu. Ove nedelje biće kompletirana lista dobitnika Nobelove nagrade, ulazi se u završnu fazu pregovora o Bregzitu, a počinje Međunarodni sajam knjiga u Beogradu. 1) EU i Bregzit Nastavlja se saga o izlasku Velike Britanije iz Evropske unije, s […] Članak Nobel za ekonomiju, Bukerova nagrada, sajam knjiga i Bregzit: Šta nas čeka ove nedelje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Održan Festival potpomognute oplodnje: Na besplatnim konsultacijama 300 parova

Izvor: Danas, 14.Okt.2019

Drugi međunarodni Festival potpomognute oplodnje, koji je održan proteklog vikenda u Beogradu pod sloganom „Mislite o tome“, posetilo je više od 1.000 ljudi iz naše zemlje i regiona, a besplatne konsultacije sa lekarima iz Srbije, Češke, Poljske, Grčke, Ukrajine, Bugarske, Crne Gore i Makedonije...

Nastavak na Danas...

Dodeljena Nobelova nagrada za ekonomiju

Izvor: Danas, 14.Okt.2019

Ovogodišnja Nobelova nagrada za ekonomiju danas je dodeljena Abidžitu Banerdžiju, Ester Diflo i Majklu Kremeru za njihov "eksperimentalni pristup smanjenju globalnog siromaštva". Članak Dodeljena Nobelova nagrada za ekonomiju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Evropske puste želje „orlova“

Izvor: Danas, 14.Okt.2019

Čak i da napuni mrežu Litvanije u večerašnjem meču u Viljnusu (20.45) Srbija će ostati daleko od povratka na fudbalsko prvenstvo Evrope za seniore, na šta čeka još od 2000. godine, kada je kao deo "male" Jugoslavije učestvovala na takmičenju u Belgiji i Holandiji. Članak Evropske puste želje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.