Nina Morić na jahti kod Kaprija sa biznismenom Paskvalom Granatom

Izvor: Blic, 22.Avg.2011, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Morić na jahti kod Kaprija sa biznismenom Paskvalom Granatom

Manekenka Nina Morić viđena je kako se ljubi sa biznismenom Paskvalom Granatom, na jahti koja je bila ukotvljena u blizini ostrva Kapri.

Naime, hrvatska manekenka se prema rečima očevidaca pre deset dana mazila sa nepoznatim muškarcem na Sardiniji, da bi je paparaci ubrzo nakon toga uhvatili na jahti sa biznismenom Paskvalom Granatom na Kapriju.

Naime, zgodna manekenka svoju vitku liniju otkrila je pre deset dana u tangama na jahti kada se sa nepoznatim muškarcem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mazila na Sardiniji. Ležali su na palubi jahte, a on ju je mazio po bedrima. Zatim su se polugoli grlili.

Samo par dana nakon toga Morićeva je viđena kako se ljubi sa biznismenom Paskvalom Granatom na Kapriju. Zagrebačka manekenka grlila se i ljubila na jahti uz osmeh koji joj nije silazio sa lica.

Manekenki ovo nije prvi put da je s nekoliko muškaraca za tako kratko vreme. Pre dve godine, nakon raskida sa Fabricijom Koroneom (37), bila je sa trojicom u dva dana. Da manekenka obara muški pol sa nogu potvrđuje i činjenica da je nedavno večerala sa Rosanom Rubicondijem, bivšim suprugom Ivane Tramp.

Ostaje da se vidi ko će biti srećnik koji će Ninu Morić ukrotiti na duže staze.

Povezane vesti: Šesnaestogodišnja manekenka tuži "Urban" za 28 miliona dolara Nina Seničar u vezi sa Džaredom Letoom? Razvodi se Natalija Vodijanova Klaudija Šifer se prepolovila Severina: S Milanom uživam u svakom trenutku

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.