Nije u Srbiji: Mladić dobio kaznu zato što je vozio po pravilima

Izvor: B92, 03.Jun.2015, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije u Srbiji: Mladić dobio kaznu zato što je vozio po pravilima

Dvadesetčetvorogodišnji Australijanac Zak Muraj neprijatno se iznenadio kada mu je na kućnu adresu stigla kazna za saobraćajni prekršaj na kom piše da se kažnjava jer je vozio – prema ograničenju.

Mladi Zak bio je neprijatno iznenađen kada je video kaznu koja mu je stigla na kućnu adresu, pa ju je odmah okačio na Fejsbuk.

“Nikada nisam dobio kaznu za prebrzu vožnju. Može li mi neko objasniti da li sam upravo dobio kaznu za vožnju u okvirima ograničenja? >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ili je moje razumevanje reči ’navodno’ potpuno pogrešno?“, pitao je mladić svoje prijatelje na društvenim mrežama.

Na kazni se navodi da je mladić u zoni u kojoj je dopuštena vožnja brzinom od 100 kilometara na sat vozio 100 kilometara na sat.

Na kraju kaznu nije platio, a iz policije su mu se izvinili zbog greške.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.