Nezaobilazna lokacija za turiste: Obnovljena Anđelkina kapija

Izvor: Blic, 18.Avg.2017, 07:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezaobilazna lokacija za turiste: Obnovljena "Anđelkina kapija"

Turistička organizacija grada Trebinja obnovila je "Anđelkinu kapiju" u Starom gradu - mesto koje je nakon prikazivanja serije "Ranjeni orao" postalo nezaobilazna lokacija za turiste.

Promenjena su vrata, uređen okolni prostor, postavljen novi prozor i klupe, te posađeno cveće, kažu u trebinjskoj Turističkoj organizaciji.

Stara vrata na oronuloj kući u Starom gradu postala su poznata nakon što je kroz njih prolazila glumica Sloboda Mićalović u seriji Zdravka Šotre "Ranjeni orao".

Iako su unutrašnjost kapije i kuće snimani u Beogradu, kapija je u poslednjoj deceniji postala turistički brend Trebinja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.