Ne samo što je bio sa tri devojke u isto vreme, ono što je planirao je još luđe

Izvor: B92, 15.Apr.2016, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne samo što je bio sa tri devojke u isto vreme, ono što je planirao je još luđe

Jedna žena je na automobilu svog dečka napisala “varalica”, “lažov” i “lol” kada je saznala da se viđa istovremeno sa još dve devojke.

Devojka je “istetovirala” njegov VW Passat Estate nakon što je videla fotografiju svog momka sa njegovim “ostalim” ženama na Fejsbuku.

Njegov trostruki život ga je doveo do toga da Dan zaljubljenih provede sa sve tri, a čak je planirao da ih odvede i na odmor u isto vreme.

Koliko je daleko išao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u testiranju samog sebe govori i činjenica da je planirao da ih odvede u porodični dom gde bi upoznale njegove roditelje, naravno svaku različito veče, a njegova majka nije imala ništa protiv.

“Nijedna od nas nije imala ideju da se ovo dešava. Sve tri nas je pozvao na venčanje svog brata. Ne znam kako je mislio da će to funkcionisati”

Nakon što su putem Fejsbuka otkrile njegovo neverstvo tri žene su odlučile da se solidarišu jedna s drugom umesto da se međusobno okrivljuju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.