Naslovne strane: Vladike o Kosovu, Tramp ipak voli Srbe...

Izvor: B92, 27.Avg.2018, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne strane: Vladike o Kosovu, Tramp ipak voli Srbe...

Na naslovnim stranama dnevnih listova glavna tema i dalje pitanje Kosova, a neki listovi tvrde i da “Tramp ipak voli Srbe”.

“Novosti” navodi da će vladike 6. novembra govoriti i o status Kosova. “Blic” na naslovnici o EU koja će poštovati dogovor Beograda i Prištine o razgraničenju.

“Politika“ piše da je u “Fijatu“ opet stala proizvodnja automobila, a “Danas“ kaže da će Nemačka na kraju prihvatiti razgraničenje.

Naslovne strane za utorak 28. avgust 2018:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslovna strana za utorak, 28. avgust 2018. godine

Izvor: Beta, 28.Avg.2018, 09:36

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak, 28. avgust, najviše pišu o najavama iz Evropske unije da će poštovati dogovor o Kosovu koji postignu Beograd i Piština, ali i o zaustavljanju proizvodnje u fabrici "Fijat" u Kragujevcu i upotrebi medikamenata koja je porasla za 4,9 odsto...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.