Napad na liniji 37: Kineski državljanin uhapšen - čekićem tukao žene u autobusu

Izvor: B92, 14.Avg.2021, 19:34

Napad na liniji 37: Kineski državljanin uhapšen - čekićem tukao žene u autobusu

Policija u Beogradu uhapsila je kineskog državljanina W. X. (41), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

On se sumnjiči da je danas ušao u autobus sa jednim maloletnim sunarodnikom, na liniji broj 37 koji saobraća ka Kneževac, bez ikakvog povoda čekićem zadao udarac jednoj ženi u predelu glave, a potom i drugu udario u grudi.

Nakon toga je ušao u drugi autobus, takođe broj 37 koji saobraća u suprotnom smeru i još >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednoj ženskoj osobi naneo povrede čekićem u predelu glave.

Povređene žene su prevezene u Urgentni centar.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Haos na Dunavu kod Bačke Palanke: Eksplodirao brodić

Izvor: B92, 14.Avg.2021

Jaka eksplozija odjeknula je danas na Dunavu, kod plaže Tikvara u Bačkoj Palanci, kada se zapalio jedan brodić...Kako se vidi na snimku objavljenom na društvenim mrežama, plovilo je odjednom buknulo, a ogroman plamen počeo je da kulja iz njega, praćen gustim, crnim dimom...Veliki broj kupača...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.