Na sajmu u Tirani više od stotinu srpskih kompanija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2017, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na sajmu u Tirani više od stotinu srpskih kompanija

U organizaciji Privredne komore Srbije i Razvojne agencije Srbije na 24. Međunarodnom sajmu privrede u Tirani, koji se otvara sutra veče učestvovaće više od stotinu srpskih privrednika, a na nacionalnom štandu svoj proizvodni program i izvoznu ponudu predstaviće 41 kompanija.

Tokom sajma, u subotu 25. novembra biće održana prva skupština Trgovinsko-industrijske komore Albanija-Srbija.

U naredna tri sajamska dana, na zajedničkom izložbenom prostoru od 310 kvadrata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pred potencijalnim partnerima iz Albanije i drugih zemalja učesnica ove privredne manifestacije, izlagaće kompanije iz sektora poljoprivrede i prehrambene industrije, građevinarstva, mašinske, hemijske, elektroindustrije, tekstila i farmacije.

"Srpska privreda prepoznala je neiskorišćeni potencijal i šansu za plasman svojih proizvoda na albansko tržište i Albaniju kao novu izvoznu destinaciju. Interesovanje ne samo za trgovinu, već i za druge oblike saradnje sa albanskim partnerima potvrđuju činjenice da je na ovogodišnjem sajmu dvostruko više naših kompanija, velikih, ali i onih manjih, koje se predstavljaju na gotovo tri puta većem nacionalnom štandu i da je sajamska ponuda naše privrede mnogo bogatija, raznovrsnija i kvalitetnija nego prošle godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na sajmu privrede u Tirani više od stotinu srpskih privrednika

Izvor: Vesti-online.com, 22.Nov.2017

U organizaciji Privredne komore Srbije i Razvojne agencije Srbije na 24. Međunarodnom sajmu privrede u Tirani, koji se otvara sutra veče učestvovaće više od stotinu srpskih privrednika, a na nacionalnom štandu svoj proizvodni program i izvoznu ponudu predstaviće 41 kompanija...Tokom sajma, u subotu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.