NISU IMALI KUDA DA BEŽE - FILMSKO HAPŠENJE PRIPADNIKA PRINCIPA! Uhapšeni Izvršili dva teška ubistva u Ritopeku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 20:27

NISU IMALI KUDA DA BEŽE - FILMSKO HAPŠENJE PRIPADNIKA "PRINCIPA"! Uhapšeni Izvršili dva teška ubistva u Ritopeku (VIDEO)

Proširena je istraga protiv Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, i njegove kriminalne grupe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su članove organizovane kriminalne grupe "Principi" S. R. (33) i D. M. (32), zbog sumnje da su izvršili krivična dela teško ubistvo nad Nikolom Mitićem i Zdravkom Radojevićem u avgustu i novembru prošle godine, saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je MUP.

S. R. se tereti da je, zajedno sa sa V. B, M. M, M. B, D. T, V. D, N. S, S. L, V. G, A. S, S. R i B. H, 10. avgusta prošle godine oteo Nikolu Mitića, kojeg su zatim odveli u naselje Ritopek i tamo ga, kako se sumnja, ubili.

. Tužilaštvo za organizovani kriminal u saradnji sa pripadnicima MUP Srbije i BIA, prikupilo je dokaze za osnovanu sumnju da su dvojicu mladića, namamili i ubili pripadnici Belivukovog klana. Među njima su i danas uhapšeni S. R. (33) i D. M. (32).

Podsetimo, pre nekoliko dana, uhapšena je i bivša državna sekretarka u MUP-u, Dijana Hrkalović uhapšena je pre četiri dana, a od ranije je javnosti poznata njena veza sa ovom grupom. Ona je osumnjičena za produženo krivično delo trgovina uticajem, tačnije da je uklanjala dokaze za ubistvo Vlastimira Miloševića na šinama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.