BRUTALNO IH LIKVIDIRAO MESARSKI KLAN VELJE NEVOLJE: Ko su ubijeni Nikola Mitić i Goran Mihajlović

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 17:54

BRUTALNO IH LIKVIDIRAO MESARSKI KLAN VELJE NEVOLJE: Ko su ubijeni Nikola Mitić i Goran Mihajlović

Mihajlović je, da podsetimo, nestao u aprilu 2019, a Mitić koji je bio prijatelj ubijenog Lazara Vukićevića, u avgustu prošle godine

Specijalci SBPOK, uhapsili su danas S. R. i D. M, koji su osumnjičeni da su učestvovali u ubistvima Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića, za koja su osumnjičeni Veljko Belivuk i njegova kriminalna organizacija.

Za ubistva Gorana Mihajlovića (22) i Nikole Mitića (33), čiji je nestanak prijavljen, proširena je istraga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protiv Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, i njegove kriminalne grupe. Tužilaštvo za organizovani kriminal u saradnji sa pripadnicima MUP Srbije i BIA, prikupilo je dokaze za osnovanu sumnju da su dvojicu mladića, namamili i ubili pripadnici Belivukovog klana. Među njima su i danas uhapšeni S. R. i D. M.

. On je 10. avgusta prošle godine krenuo od kuće u grad kako bi se našao sa sestrom, ali mu se izgubio svaki trag. U momentu nestanka, kako je prijavljeno, Mitić je na sebi imao tamnu majicu kratkih rukava, teget šorts i bele patike.

Prikupljeni su, kako se saznaje iz izvora bliskih istrazi, materijalni dokazi koji ukazuju da su nestanak i ubistvo Mitića organizovali Veljko Belivuk i Marko Miljković i članovi njihove grupe.

Otmica Mitića pala je gotovo u zapećak zbog nestanka Gorana Veličkovića Goksija koje se dogodilo u samo nekoliko dana razmaka. Veličković je nestao 3. avgusta, samo nedelju dana ranije. Mediji su se u to vreme više bavili Veličkovićem nego Mitićem.

Istraga protiv Belivuka, Miljkovića i još nekoliko njihovih najbližih saradnika biće proširena i za ubistvo Gorana Mihajlovića iz Resnika koji je nestao 1. aprila 2019. godine. Mihajlovića je, kako se tada pretpostavljalo, u smrtonosnu zamku uvukao Filip G. iz Berana. Njegovi roditelji, supruga i ćerkica od tog momenta nisu imali mira. Noć uoči nestanka bio je nervozan, a ujutru je izašao da se nađe sa drugom i nikad se nije vratio. Njegov automobil, policija je našla 12. aprila u Novom Beogradu na parkingu zgrade u kojoj je stanovao Darko Elez, ali i sestra Filipa G. U vozilu su nađeni pištolj, pasoš i lična karta na ime Gorana Mihajlovića. Policija je sa okolnih zgrada u Resniku i Noovom Beogradu, uzela snimke nadzornih kamera koji su pomogli da se rekonstruiše kretanje Mihajlovića kobnog dana.

Grupa Veljka Belivuka, optužena je za likvidacije Aleksandra Gligorijevića Pukija, Gorana Veličkovića Goksija, Lazara Vukićevića, Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje. Na ovaj spisak biće dodata i ubistva Mitića i Mihajlovića. Oni se terete i za otmice, silovanje i nedozvoljeno držanje droge i oružja.

Tužilaštvo za organizovani kriminal, MUP Srbije i BIA nastavljaju da prikupljaju dokaze za još neke likvidacije za koje se pretpostavlja da su ih počinili pripadnici ove grupe.

Od 30 optuženih u pritvoru je njih 27.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NISU IMALI KUDA DA BEŽE - FILMSKO HAPŠENJE PRIPADNIKA "PRINCIPA"! Uhapšeni Izvršili dva teška ubistva u Ritopeku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021

Proširena je istraga protiv Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, i njegove kriminalne grupe..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su članove organizovane kriminalne grupe...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.