Uhapšena još dva člana klana Veljka Belivuka

Izvor: B92, 18.Okt.2021, 17:39

Uhapšena još dva člana klana Veljka Belivuka

Specijalci Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su danas još dve osobe osumnjičene za ubistva Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića.

To je potvrđeno Tanjugu u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Kako se navodi, uhapšeni S. R. i D. M. pripadaju klanu Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

Oni će, kako se dodaje, sada biti prebačeni u Tužilaštvo za organizovani kriminal, kao deo organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Marka Miljkovića.

Belivuk i njegova grupa optuženi su za pet ubistava, otmice, silovanje i nedozvoljeno držanje droge i oružja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRUTALNO IH LIKVIDIRAO MESARSKI KLAN VELJE NEVOLJE: Ko su ubijeni Nikola Mitić i Goran Mihajlović

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021

Mihajlović je, da podsetimo, nestao u aprilu 2019, a Mitić koji je bio prijatelj ubijenog Lazara Vukićevića, u avgustu prošle godine..Specijalci SBPOK, uhapsili su danas S. R. i D. M, koji su osumnjičeni da su učestvovali u ubistvima Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića, za koja su osumnjičeni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

PALA JOŠ DVA BELIVUKOVA ČLANA Nikolu Mitića i Gorana Mihajlovića namamili, oteli i ubili

Izvor: Blic, 18.Okt.2021

U Tužilaštvu za organizovani kriminal prebačeni su Senad R. i Dejan M. koji se sumnjiče da su sa klanom Veljka Belivuka učestvovali u ubistvu Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića, potvrđeno je "Blicu" u TOK.

Nastavak na Blic...

PODNETA NOVA KRIVIČNA PROTIV BELIVUKA I MILJKOVIĆA Širi se istraga zbog otmice i ubistava Nikole Mitića, u toku je AKCIJA HAPŠENJA OSTALIH ČLANOVA KLANA

Izvor: Blic, 19.Okt.2021, 14:37

Tužilaštvo za organizovani kriminal dobilo je danas krivičnu prijavu o proširenju istrage protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i pripadnika njihove kriminalne grupe zbog otmice i ubistava Nikole Mitića (33), potvrđeno je "Blicu" u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.