NISMO PRIZNALI KOSOVO I NEMAMO NAMERU! Iz Izraela poslali moćnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISMO PRIZNALI KOSOVO I NEMAMO NAMERU! Iz Izraela poslali moćnu poruku

Naša pozicija je jasna - nismo priznali Kosovo i koliko znam naš stav po tom pitanju se neće promeniti, izjavio je portparol Ministarstva spoljnih poslova Izraela Emanuel Našon u Jerusalimu.

Odnosi Izraela i Srbije su odlični, dodao je Našon.

Osvrćući se na glasanje Srbije u UN po pitanju Palestine, Našon je rekao da "od prijatelja očekuju da glasaju prijateljski" i da "ko god priznaje Palestinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne čini uslugu mirovnim pregovorima između Palestine i Izraela".

- Priznanje Palestine ne pomaže pregovorima, tako da svaki korak, kao što je priznanje ili otvaranje palestinske ambasade u određenoj zemlji odlaže mirovno rešenje i to bi svi trebalo da znaju - objasnio je izraelski portparol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Nismo priznali Kosovo i naš stav se ne menja"

Izvor: B92, 19.Nov.2018

Jerusalim -- Portparol Ministarstva spoljnih poslova Izraela Emanuel Našon rekao da je pozicija Izraela jasna i da ta zemlja nije priznala Kosovo i da to ni ne planira..."Nismo priznali Kosovo, i koliko znam naš stav po tom pitanju se neće promeniti", rekao je Našon srpskim medijima u Izraelu te...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.