NESTALA DVA DECAKA Luka nije poneo mobilni to nam je cudno

Izvor: medio.rs, 29.Sep.2017, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESTALA DVA DECAKA Luka nije poneo mobilni to nam je cudno

Policija danonoćno traga za Lukom (14) i Andrejem (15) koji su u utorak nestali bez traga

Luka Neno Marić (14) i Andrej Blažević (15) iz Slavonskog Broda otišli su u utorak od svojih kuća i još se nisu vratili. Dečaci se nisu javili članovima porodice niti prijateljima.

Lukina baka Nada kaže da dečak nije poneo ni mobilni sa sobom, što joj je jako čudno, jer se od mobilnog nije odvajao.

Misli da je Andrej poneo svoj mobilni, ali nije sigurna. Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je u četvrtak pozvala svoga unuka i njegovog prijatelja Andreja da se vrate kući. Rekla je: "Samo se vratite biti će sve biti u redu".

- Policija proverava sve dojave, stalno smo u kontaktu s porodicama, cilj nam je da što pre pronađemo dečake. Stalno nam se javljaju ljudi s informacijama da su nekoga od njih videli u raznim delovima grada, pa i dalje, međutim te dojave još nisu dale rezultate. Nastaviti ćemo da ih tražimo - rekla je Kata Nujić, portparolka PU Brodsko-posavske.

Prijatelji dečaka kao i njihova rodbina su zabrinuti zbog njih, jer je sada pošlo puno dana kako ih nema, što, kako su rekli, nije dobro.

- Andrej, kada sam ga zadnji put video imao je kratko ošišanu kosu na jedinicu - rekao je jedan njihov prijatelj.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.