NE ZANIMA ME ŠTA ĆE BRISEL DA KAŽE AKO SE UZMEMO RUSKU VAKCINU Vučić: Interesuju me samo životi građana Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 23:52

"NE ZANIMA ME ŠTA ĆE BRISEL DA KAŽE AKO SE UZMEMO RUSKU VAKCINU" Vučić: Interesuju me samo životi građana Srbije

Predsednik je dodao da će učininiti sve da i jedan život više bude spasen

Ne interesuje me šta će reći Brisel ako se odlučimo za rusku ili kinesku vakcinu, već me intresuju životi građana Srbije, poručio je večeras predsednik Aleksandar Vučić.

Istakao je da je njegov posao i obaveza da vodi računa o građanima Srbije, a da je od toga "ko će šta da mu kaže" - umoran.

- Ne interesuje me šta će mi ko reći, već zdravlje ljudi. Poštujem Evropu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali najviše volim Srbiju i najviše volim ljude koji žive u Srbiji, koje god da su nacije. Naša obaveza je da sačuvamo živote. Učiniću sve da i jedan život više spasem, pa makar istrpeo najgore napade iz Brisela, Pekinga, Moskve - rekao je Vučić.

Naglasio je da ne bi mogao da zaspi kada bi znao da je mogao da obezbedi rusku ili kinesku vakcinu i da spasi živote građana, a da je to odbio zbog politike i Brisela...

- Kako bih ja posle toga mogao da zaspim? - upitao je predsednik.

Istakao je da će se potruditi da na tržištu budu proverene i bezbedne vakcine, koje će biti besplatne za sve građane Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.