NASILJE KAKVO SRBIJA NE PAMTI! Zverski pretukla štene DO SMRTI (UZNEMERUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 11:07

NASILJE KAKVO SRBIJA NE PAMTI! Zverski pretukla štene DO SMRTI (UZNEMERUJUĆI VIDEO)

Snimak je nastao pre nekoliko dana, a kako se navodi, policija je pristupila istrazi povodom jezivog iživljavanja nad životinjama

Jeziv snimak nasilja nad životinjom kakav Srbija ne pamti, pojavio se na društvenim mrežama, a kako se navodi, nastao je u Dimitrovgradu. Na njemu se vidi kako se starija žena zverski iživljava nad malenim psom i tuče ga do smrti.

.

Video koji je uznemirio javnost počinje kadrom u kojem se vidi starija žena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako sa velikom motkom prilazi kućici iza koje se nalazi malo štene. U tom trenutku, kada se ono pojavilo pred njom, počela je besomučno da ga udara šipkom po celom telu.

Upozoravamo da je snimak izuzetno uznemirujuć. Pas je počeo da cvili, ali ona nije prestala sa udarima.

Snimak možete pogledati OVDE. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena iz Dimitrovgrada nasmrt pretukla štene motkom, dobiće krivičnu prijavu

Izvor: Radio 021, 27.Apr.2023

Društvenim mrežama proširio se snimak na kojem se vidi žena kako motkom tuče štene, koje je na kraju uginulo.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.