Žena na smrt prebila psa, policija podnela krivičnu prijavu

Izvor: JužneVesti.com, 27.Apr.2023, 12:33

Žena na smrt prebila psa, policija podnela krivičnu prijavu

Uzmemirujući snimak, na kome se vidi kako žena do smrti štapom prebija psa koji se nalazi na lancu, širi se društvenim mrežama, a kako kažu iz policije. Osoba sa snimka je uhapšena i protiv nje je podneta krivična prijava.

Snimak je nastao u Dimitrovgradu i počinje kadrom kako žena u dvorištu kuće prilazi psu koji je vezan lancem i dugačkim štapom počinje da ga udara dok on cvili.

Uz povike, nije se zadržala na par udaraca već je nastavila, sve dok pas >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nije bio mrtav od batinjanja.

Taj video uznemirio je mnoge građane, a Udruženje Koalicija za život i drugi aktivisti prijavili su slučaj policiji.

Iz pirotske policije saopštavaju da je zbog tog slučaja uhapšena 53-godišnja M. M. iz Dimitrovgrada, koja je osumnjičena da je izvršila krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

Ona se sumnjiči da je u dvorištu porodične kuće u Dimitrovgradu, drvenim štapom više puta zadala udarce psu nepoznatog vlasnika, koji je preminuo usled zadobijenih povreda - saoptštavaju iz policije.

Ona je, uz krivičnu prijavu, sprovedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Pirotu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.