POJAVIO SE DRAMATIČAN SNIMAK IZ AVIONA: Traumatično iskustvo putnika dok je sve gorelo - odjednom počelo da puca... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 13:04

POJAVIO SE DRAMATIČAN SNIMAK IZ AVIONA: Traumatično iskustvo putnika dok je sve gorelo - odjednom počelo da puca... (VIDEO)

Na sreću, situacija je ubrzo stavljena pod kontrolu, a letelica je nastavila let.

Na društvenim mrežama pojavio se dramatičan snimak iz aviona, na kojem se vidi trenutak kada je u letelici došlo do kvara motora.

Kako se vidi na snimku, putnici su sedeli u mraku kada je avion FlyDubai Boeing 737-8KN poleteo iz Katmandua, kada je odjednom iza njih počelo da puca.

Putnici su zbunjeni sedeli na sedištima, dok je iza njih izgledalo kao da je neko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zapalio vatromet.

#FlyDubai insider footage of Flight. FZ 576 after bird stirike

🙏 pic.twitter.com/TuNjERp51H

— Samyam (@samyam231) April 25, 2023

Do incidenta je došlo pre nekoliko dana, kada je ptica udarila u motor, nakon čega se on zapalio.

U avionu je bilo 167 putnika i članova posade. Zapalio se jedan od motora na avionu odmah po poletanju sa aerodroma, ali je situacija ubrzo stavljena pod kontrolu, a letelica je nastavila let.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Svirepo nasilje nad životinjama u Dimitrovgradu: Psa krvnički ubila motkom, nije prestala sa udarcima ni kad je uginuo (VIDEO)

Izvor: Blic, 27.Apr.2023, 10:31

Na društvenim mrežama se pojavio uznemiravajući snimak nastao u Dimitrovgradu, a na kojem se vidi snimak jezivog nasilja nad životinjama. Naime, kako se vidi na snimku, starija žena je do smrti tukla psa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.