NAŠA GLUMICA DANAS SLAVI 45. ROĐENDAN Smešila joj se holivudska karijera, a ona je se ODREKLA I OSTALA U SRBIJI ZBOG JEDNOG

Izvor: Blic, 22.Jul.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAŠA GLUMICA DANAS SLAVI 45. ROĐENDAN Smešila joj se holivudska karijera, a ona je se ODREKLA I OSTALA U SRBIJI ZBOG JEDNOG

Jedna od naših najlepših glumica i svakako dama vredna pominjanja kada je reč o srpskoj kinematografiji, Nataša Ninković, rođena je u Trebinju 1972. godine. Iako je planirala da se bavi medicinom, život ju je poveo drugim putem pa se već sa sedam godina oprobala u glumi.

Godine 1994. diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu uklasi Vlade Jevtovića. Njena prva velika uloga bila je film "Spasitelj" u kojem je glumila sa holivudskim glumcem Denisom Kvejdom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i sarađivala sa producentom Oliverom Stounom.

-Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad... Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi- izjavila je Nataša svojevremeno za "Blic".

Onda su se ređale nove uloge i ostvarenja. U serijama "Porodično blago", na sceni pozorišta i sada u seriji "Ubice moga oca". I dalje važi za jednu od najlepših glumica na ovim prsotorima. Rekla je ne Holivudu i Oliveru Stounu jer je već bila spremna da kaže da svom sadašnjem suprugu Nenadu Šarencu. Kako izgleda njen suprug sa kojim je u braku dve decenije i sa kojim ima dva sina, pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.