NAPADNUT DEIR AL BALAH! Na stotine mrtvih i ranjenih, Izrael udario svom žestinom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2023, 16:37

NAPADNUT DEIR AL BALAH! Na stotine mrtvih i ranjenih, Izrael udario svom žestinom! (VIDEO)

Izraelske snage nastavljaju sa bombardovanjem Pojasa Gaze

Najmanje 143 osobe su poginule, a ranjeno je 262 u izraelskim vazdušnim napadima tokom noći na Deir al Balah u centralnoj Gazi, saopštila je bolnica Mučenika Al-Akse koja je primila ranjene.

Deir al Balah je grad koji se nalazi oko 13 kilometara južno od Vadi Gaze i izvan zone evakuacije, preneo je Si-En-En (CNN).

📹 فيديو صفا| قصف على دير البلح وسط القطاع >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << الآن pic.twitter.com/wlYzcKtXFO

— وكالة صفا (@SafaPs) October 22, 2023

Izraelske odbrambene snage (IDF) izdale su prošle sedmice uputstva svim civilima u severnoj Gazi da se evakuišu u oblasti južno od Vadi Gaze radi bezbednosti jer, kako su navele, IDF nastavlja da deluje u gradu Gazi i ulaže velike napore da izbegne civilne žrtve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.