NAPAD ZA NAPADOM: Teroristi čekali da se okupi SIROMAŠNI NAROD pa aktivirali bombe

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2020, 17:42

NAPAD ZA NAPADOM: Teroristi čekali da se okupi SIROMAŠNI NAROD pa aktivirali bombe

Još niko nije preuzeo odgovornost za masakr

Najmanje četvoro ljudi je poginulo, a još nekoliko je ranjeno u današnjim odvojenim napadima na pripadnike bezbednosnih snaga Pakistana na jugu te zemlje.

Prvi od dva napada dogodio se u gradu Gotki u provinciji Sind. U blizini vozila u kom su se nalazili paravojni rendžeri eksplodirala je bomba velike razorne moći usmrtivši dva rendžera i jednog prolaznika. Nekoliko sati kasnije najmanje jedna osoba poginula je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad su nepoznati napadači bacili granatu na pripadnike paravojnih jedinica koji su obezbeđivali jednu školu u Karačiju i to u trenutku kad je siromašnom stanovništvu pogođenom pandemijom korona virusa deljen novac iz vladinih fondova.

Ni za jedan od napada još niko nije preuzeo odgovornost iako se sumnja na to da iza njih stoje pakistanski talibani ili druge militantne grupacije koje su i ranije bile optuživane za vršenje sličnih napada u zemlji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.