Muž je silovao i tukao, a ona završila u zatvoru!

Izvor: Press, 14.Feb.2014, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž je silovao i tukao, a ona završila u zatvoru!

Godinama sam prolazila kroz pravi pakao u nadi da će me neko čuti i razumeti. Međutim, umesto toga, završila sam u zatvoru sa najgorim kriminalcima", počela je ovim rečima svoju potresnu ispovest Snežana Dimić Mijailović (52) iz Beograda.
Pravi pakao, kako kaže ova nesrećna Beograđanka, ne bi poželela  ni najvećem neprijatelju počeo je pre tačno pet godina kada je zbog fizičkog zlostavljanja Snežana pokušala da se razvede od muža Stabimira Mijailovića (52), nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << čega ju je on brutalno silovao.
"Tukao me je i silovao, a onda me tako krvavu i iscepanu ostavio. Pozvala sam policiju, a najgore mi je bilo kada me je policacaj upitao: "Zašto mu niste dalo kada još niste razvedeni"? Bila sam posramljena, a on je za to kažnjen samo društveno- korisnim radom", kroz suze objašnjava Suzana.
Pokrenut je proces za razvod braka, a njihovo troje dece Jelena (25), Jovan (22) i Jovana(15) tada je sa njom živelo u kući koju je nasledila od roditelja. Snežana je u to vreme bila vlasnica  doma za brigu o starim licima, u kom je radila i kao negovateljica.
"Dok sam jednom radila noćnu smenu, Stanimir je upao u dom i pokušao da me ubije vilama. Da po moju radnicu nije doša muž, ja ne bih bila ovde sa vama. Policija je bila i koliko sam pčula i to je završeno društveno- korisnim radom", kaže ona.
Da nesreća bud ejoš gora, njen tada maloletni sin Jovan  upao je u nezgodno društvo sa kojim je sve više pio. Jednog dana svog nesrećnog oca pronašao je pijanog na ulici.
"Tu noć sam doživela ono najgore. Bunila sam se zbog glasne muzike koju je puštao moj sin, koji je te večeri mlo popio. n je vikao na mene i bacio me na fotelju. Tada se u gungulu uključio i moj muž, a ja sam pokušala da ih zaustavim zaključavši vrata od kuće. Stanimir je tada razbio vrata i uz pretnje da će me ostaviti, priseća se Snežana i dodaje da je sin posle pretnji prijavio policiji da ga je napala sekirom, posle čega je završila u pritvoru 15 meseci.
Nakon izlaska iz pritvora Snežana nema gde niti čemu da se vrati.  U njenoj kući koju je nasledila živi muž sa sinom i najmlađom ćerkom. Nadu joj uliva najmlađa ćerka Jovana.
Ne bi li neko od nadležnih čuo njene vapaje, ova žena se odlučila na radiklanu meru- da svoju priču potvrdi na poligrafu, gostujući u emisiji "Trenutak istine" na televiziji Pink.
Svi odgovorni su bili istiniti, a publika ju je nagrađivala aplauzom.
Kompletan tekst pročitajte u današnjem izdanju Naših novina.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.