Muž je prevario, a ona ga obrukala na bilbordu

Izvor: Kurir, 22.Mar.2013, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž je prevario, a ona ga obrukala na bilbordu

Majkl, GPS 250 dolara, Nikon foto apart 1.600 dolara, uhvatiti svog lažljivog supruga na delu i platiti ovaj ogromni bilbord našim novcem za ulaganja - neprocenjivo. Reci Jessici da useljavaš kod nje! Dženifer, napisala je žena na bilbordu

Na jednom ogromnom bilbordu u Severnoj Karolini pojavila se poruka koja je privukla pažnju američke javnosti.

Na njemu je prikazana navodna poruka prevarene supruge na kojoj stoji "Majkl, GPS 250 dolara, Nikon foto >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << apart 1.600 dolara, uhvatiti svog lažljivog supruga na delu i platiti ovaj ogromni bilbord našim novcem za ulaganja - neprocenjivo. Reci Jessici da useljavaš kod nje! Dženifer".

Novinari Hafington Posta i Foks Njuza još uvek nisu uspeli da dobiju potvrdu od firme koja je vlasnik oglasnog prostora da li je u pitanju reklama ili prava osveta prevarene žene.

Ipak, napominje se da ovo nije prvi put da se takav "oglas" pojavio i da je mala verovatnoća da je u pitanju prevarena žena.

Bilo kako bilo, ideja je zanimljiva u svakom slučaju. I to očigledno sasvim dovoljno da čak nekoliko puta privuče pažnju javnosti.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.