Muškarac popio OTROV, pa pokušao da se ZAPALI: Drama ispred novosadskog suda

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2018, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac popio OTROV, pa pokušao da se ZAPALI: Drama ispred novosadskog suda

Istraga u toku!

Muškarac star 50 godina danas oko 10 časova popio je otrov ispred zgrade novosadskog suda i polio se benzinom u nameri da se zapali, a prema informacijama u tome su ga sprečili policajci i obezbeđenje suda.

Pročitajte i:

Kako se nezvanično saznaje, pregovori sa, za sada, nepoznatim muškarcem trajali su kratko i zahvaljujući brzoj reakciji policije sprečena je veća nesreća.

U Hitnoj pomoći kažu da je vinovnik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovog incidenta u svesnom i stabilnom stanju prevezen u Urgentni centar radi dalje dijagnostike.

- Za sada ne znamo šta je popio, ali smo dobili informaciju na terenu da je definitivno nešto progutao, pa je radi predostrožnosti radi zadržan u bolnici radi opservacije. Bio je poliven benzinom, ali je na sreću sprečen u nameri da se zapali. Inače, trenutno je dobrog opšteg stanja, ali se nalazi pod budnim okom lekara zato što ne znamo šta je popio – rečeno je u Hitnoj pomoći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.