Mrka: Ušao bih u VB sa Anom Bekutom

Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2013, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrka: Ušao bih u VB sa Anom Bekutom

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić kaže da bi pristao da uđe u kuću Velikog Brata, ali pod uslovom da mu društvo pravi Ana Bekuta, plus da mu organizatori rijalitija isplate 20.000 evra, koje bi on odmah prosledio u humanitarne svrhe.

Ministar saobraćaja Milutin Milanković

 

- Čuo sam da traže nekog političara da im uđe u taj šou. I evo, ja bih ušao tamo za neki vikend, kad nemam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mnogo posla, ali samo pod uslovom da sa mnom pođe i Ana Bekuta. Mogao bih da uđem tamo i s koleginicom, poslanicom iz NS Nevenom Adžemović, ali za to bih morao da tražim dozolu od Ane – kaže Mrkonjić, i objašnjava da bi njegov motiv da uđe u kontraverzni rijaliti bio pre svega da “pomogne nekom siromahu”.

 

- Moj uslov za ulazak je da mi organizatori daju 20.000 evra, koje bih odmah uplatio u humanitarne svrhe, pošto meni pare ne trebaju. Ako već hoće da me snimaju 24 sata, neka plate i tako pomognu sirotinji – navodi ministar saobraćaja.

 

Inače, produkcija “Imoušn”, koja organizuje rijaliti “Veliki Brat”, zaista ovih dana intenzivno traga za političarem koji bi ušao u šou.

 

Nevena Adžemović, čija sestra Sindi već učestvuje u “Velikom Bratu”, kaže da joj ne pada na pamet da uđe u kuću na Košutnjaku.

 

- Imam ozbiljan posao i mnogo obaveza. U ovom trenutku nemam vremena za takve stvari – poručuje Adžemovićeva.

 

Na drugoj strani, predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić kaže da bi ga eventualni poziv za učešće u rijalitiju uvredio:

 

- Takva pitanja i ponude mi vređaju inteligenciju – kaže Šapić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrka: Ušao bih u VB sa Anom Bekutom

Izvor: Dzungla.org, 29.Mar.2013

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić kaže da bi pristao da uđe u kuću Velikog Brata, ali pod uslovom da mu društvo pravi Ana Bekuta, plus da mu organizatori rijalitija isplate 20.000 evra, koje bi on odmah prosledio u humanitarne svrhe.... Opširnije na Vesti online / Scena / Rijaliti /

Nastavak na Dzungla.org...

Mrkonjić hoće u kuću Velikog brata?

Izvor: NaDlanu.com, 29.Mar.2013

Ministar saobraćaja i potpredsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić tvrdi da bi pod određenim uslovima ušao u kuću Velikog brata...Prvi uslov je da mu društvo pravi pevačica Ana Bekuta, a drugi da mu organizatori isplate 20.000 evra, koje bi on odmah prosledio u humanitarne svrhe,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.