Mlađi referenti - uz film i provera sposbnosti pri nalaženju posla

Izvor: Blic, 26.Jun.2013, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mlađi referenti" - uz film i provera sposbnosti pri nalaženju posla

Komedija "Mlađi referenti" sutra stiže u domaće bioskope, a tim povodom će se večeras, od 19 do 22h na "Naxi plaži" kod tržnog centra "Ušće" održati provera sposobnosti za mlađe referente, koja osim zabave ima za cilj i da pomogne sugrađanima da unaprede svoje veštine i lakše dođu do posla.

Kompanija "LINK Group" je obezbedila dve vrste usavršavanja kao nagradu za najbolje učesnike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Jednogodišnje školovanje na "ITAcademy", onlajn pohađanje nastave od kuće zahvaljujući platformi za učenje na daljinu, biće dodeljena učesniku koji pokaže najveću kreativnost i inovativnost.

Dobitnik nagrade će moći da izabere koji smer na "ITAcademy" želi da pohađa.

Nešto mlađi učesnici, srednjoškolci, mogu da osvoje mesto u "Letnjoj školi programiranja", koja će se održati od 26. do 30. avgusta na Visokoj školi za informacione tehnologije ITS.

Provera sposobnosti održaće se na štandu MegaCom Filma, na platou ispred "Ušće Shopping Center-a" i ne zahteva prethodno prijavljivanje.

U komediji "Mlađi referenti" Vins Von i Oven Vilson igraju četrdesetogodišnjake koji su ostali bez posla i dolaze na ideju da okušaju svoju sreću u najuspešnijoj internet kompaniji - Guglu. Od razgovora za praksu do probnog rada, Bili i Nik se suočavaju sa nizom neobičnih zadataka koji više od poznavanja moderne tehnologije zahtevaju kreativno razmišljanje.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Mlađi referenti" - uz film i provera sposobnosti pri nalaženju posla

Izvor: Blic, 26.Jun.2013

Komedija "Mlađi referenti" sutra stiže u domaće bioskope, a tim povodom će se večeras, od 19 do 22h na "Naxi plaži" kod tržnog centra "Ušće" održati provera sposobnosti za mlađe referente, koja osim zabave ima za cilj i da pomogne sugrađanima da unaprede svoje veštine i lakše dođu do posla....

Nastavak na Blic...

Osvojite školovanje na “ITAcademy” uz “Mlađe referente”

Izvor: ItRešenja.com, 26.Jun.2013

Komedija “Mlađi referenti” sutra stiže u domaće bioskope, a MCF MegaCom Film i “LINK Group” će ovim povodom nagraditi sugrađane. Večeras, od 19 do 22h na “Naxi plaži” održaće se provera sposobnosti za mlađe referente, koja osim dobre zabave ima …The post Osvojite školovanje na...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.