Milisavljević predložio Vladi: Vozite fijat 500L, umesto audija

Izvor: Blic, 04.Apr.2013, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milisavljević predložio Vladi: Vozite "fijat 500L", umesto "audija"

Poslanik Demokratske stranke Dušan Milisavljević predložio je danas da Vlada Srbije proda sva vozila iz voznog parka i da umesto "mercedesa", "audija" i "be-em-vea" svi ministri i članovi vlade voze nacionalno vozilo "Fijat 500L", pošto već subvencioniše prodaju tog vozila.

Milisavljević je ocenio da bi taj novac mogao da bude upotrebljen za poboljšanje života trudnica i radnika.

- Ako favorizujete Fijat, kažete da je to nacionalo vozilo, predlažem da prodate >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sve 'audije', 'mercedese i 'be-em-vee' i svi vozite svoje nacionalno vozilo - vozite '500L'. To je preporuka i za sve lokalne samouprave - rekao je Milisavljavić u delu sednice kada poslanici svakog utorka i četvrtka postavljaju pitanja.

On je vladi poručio i da veštački ne subveniconiše kupovinu tog vozila i tvrdi da novca ima samo za tu subvenciju.

- Zašto subvencionišete Fijat umesto da te subvencije usmerite za lečenje u inostranstvu, za školovanje talentovanih studenata - zapitao je Milisavljević.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pitanja poslanika o automobilima, hrani, železnici

Izvor: RTS, 04.Apr.2013

Narodni poslanici pitali smo predstavnike Vlade o subvencijama za "Fijat", genetski modifikovanoj hrani, reklamiranju javnih preduzeća, stanju u srpskim železnicama, i pitanju ratne odštete iz Drugog svetskog rata...Poslanici srpskog parlamenta pitali su predstavnike izvršne vlasti o subvencijama...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.