Mihajlovićeva o taksistima: Pobedili su razum i zakon

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva o taksistima: Pobedili su razum i zakon

U okončanju protesta taksista pobedili su razum i zakon, izjavila je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i ponovila da zakon mora da se poštuje.

Ministarka je novinarima u Beogradu na pitanje da li smatra da je rešavanje tog problema u nadležnosti predsednika, a ne vlade, rekla da ne vidi nikakav problem u tome da predsednik razgovara sa taksistima i naglasila da je najvažnije da oni više ne blokiraju Beograd, ni druge gradove.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Ovo je pobeda zakona. Drago mi je da su i taksisti shvatili da će morati da ulažu u sebe, da bi pružali bolje usluge građanima", rekla je Mihajlović.

Na pitanje da li to znači da se ukida aplikacija "CarGo", Mihajlović je rekla da to nije u nadležnosti Ministarstva saobraćaja.

Upitana koje su garancije da taksisti neće ponovo blokirati grad, ministarka je ponovila da je, kakva god da budu pitanja, najvažnije poštovanje zakona i da time mora da se vodi svaka institucija u državi.

"Očekujem da sve nadležne institucije poštuju zakon i na tome sam insistirala sve vreme", rekla je Mihajlović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.