Mihajlović: Biću uz Vučića ako odluči da ide u Srebrenicu

Izvor: RTS, 25.Jun.2015, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Biću uz Vučića ako odluči da ide u Srebrenicu

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović kaže da će, ukoliko premijer Aleksandar Vučić odluči da ode u Srebrenicu, ona svakako biti uz njega kako bi odali poštu žrtvama.
Zorana Mihajlović je, komentarišući napade na nju povodom informacija u medijima da je jedina na sednici Vlade Srbije podržala rezoluciju o Srebrenici, rekla da oni nisu ni prvi ni poslednji, ali i dodala da "to nije patriotizam", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prenosi Tanjug.

Dodala je da, ukoliko nema iskrenog poverenja i stabilnosti u regionu, oni koji danas napadaju nju, sutra će napadati svakoga ko bude hteo da pokrene veće ekonomske i političke komunikacije. 
Upitana kako je glasala prilikom izjašnjavanja ministara o nacrtu Rezolucije o Srebrenici, Mihajlović je rekla da je ta tačka dnevnog reda bila pod oznakom država tajna, te da ne želi da komentariše dok se taj status ne skloni.
"Činjenica je da moramo da mislimo o budućnosti, da se ne vraćamo u prošlost i ukoliko premijer Vučić odluči da ide u Srebrenicu, ja ću svakako biti uz njega, da odamo poštu žrtvama", rekla je Mihajlović.
Dodala je da je sve što Vlada Srbije radi prethodnih godnu dana u cilju postizanja stabilnosti celog regiona i pomirenja.
"Bez iskrenog poverenja u regionu, nije moguće razmišljati o ekonomskom razvoju i poslovnim komunikacijama, a sigurno je da svi u regionu žele da građani žive bolje", rekla je Mihajlović.
Mihajlović je navela da je za Beograd važna realizacija Briselskog sporazuma s Prištinom i da se postigne dogovor ne samo zbog otvaranja poglavlja u pregovorima Srbije sa EU, već i zbog Srba koji žive na Kosovu i uspostavljanja sigurnog funkcionisanja buduće Zajednice srpskih opština.
"To je ono što je prioritet Vlade Srbije", rekla je Mihajlović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Biću uz Vučića, ako odluči da ide u Srebrenicu

Izvor: Blic, 25.Jun.2015

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da ukoliko premijer Aleksandar Vučić odluči da ode u Srebrenicu, ona će svakako biti uz njega kako bi odali poštu žrtvama...Ona je, na konferenciji za novinare, komentarišući napade na nju poslednjih nekoliko dana, rekla da oni nisu ni...

Nastavak na Blic...

"Biću uz Vučića ako ode u Srebrenicu"

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2015

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je da ukoliko premijer Aleksandar Vučić odluči da ode u Srebrenicu, ona će svakako biti uz njega kako bi odali poštu žrtvama...Mihajlovićeva je, na konferenciji za novinare, komentarišući napade na nju poslednjih nekoliko dana, rekla da oni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.