Biću uz Vučića ako ode u Srebrenicu

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2015, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Biću uz Vučića ako ode u Srebrenicu"

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je da ukoliko premijer Aleksandar Vučić odluči da ode u Srebrenicu, ona će svakako biti uz njega kako bi odali poštu žrtvama.

Mihajlovićeva je, na konferenciji za novinare, komentarišući napade na nju poslednjih nekoliko dana, rekla da oni nisu ni prvi ni poslednji, ali i dodala da to po njenom mišljenju nije patriotizam.

Upitana kako je glasala prilikom izjašnjavanja ministara o nacrtu Rezolucije o Srebrenici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ona je rekla da je ta tačka dnevnog reda bila pod oznakom država tajna i da ne želi da komentariše dok se taj status ne skloni.

- Činjenica je da moramo da mislimo o budućnosti, da se ne vraćamo u prošlost i ukoliko premijer Vučić odluči da ide u Srebrenicu, ja ću svakako biti uz njega, da odamo poštu žrtvama - rekla je Mihajlović.

Ona je dodala da je sve što Vlada Srbije radi prethodnih godnu dana u cilju postizanja stabilnosti celog regiona i pomirenja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.