Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2023, 22:09

Mandić: Očekujemo da dobijemo mesto predsednika parlamenta i neka važna mesta u novoj vladi

Jedan od lidera koalicije Za budućnost Crne Gore Andrija Mandić rekao je danas da očekuje da ta opcija bude deo nove Vlade Crne Gore, kao druga najjača politička opcija potencijalne vladajuće koalicije i autentični predstavnik srpskog naroda u toj državi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DOŠLO DO POZITIVNIH POMAKA?! Održan novi sastanak pokreta "Evropa sad" i koalicije ZBCG

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 16:21

Sastanak protekao u prijateljskom tonu...Sastanak predstavnika Evrope sad i koalicije Za budućnost Crne Gore održan je danas u Podgorici, a kako prenosi portal Borba, došlo je određenih pozitivnih pomaka u pravcu dogovora koji bi rezultirao formiranju 44. vlade...I jedna i druga strana, kako je potvrđeno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.