Mađarska policija uhvatila više od 700 migranata

Izvor: Prva.rs, 30.Jun.2015, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađarska policija uhvatila više od 700 migranata

Policija je te migrante uhvatila juče.
Policija je saopštila da je to najmanji broj migranata uhvaćenih u poslednjih sedam dana. 
Kako su saopštili, 590 ilegalnih migranata uhvaćeno je na teritoriji pogranične Županije Čongrad, među kojima i 99-oro dece.
Najveća grupa migranata uhvaćena je juče nešto pre 10 sati, a među njima je bilo 83-oje državljana Avganistana koji su ilegalno prešli "zelenu" granicu.
Na teritoriji Županije Bač-Kiškun, koja se takođe graniči sa Srbijom, juče je uhvaćeno 17 migranata, što je znatno manje nego prethodnih dana.
Izvor: Tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STIŽE REKA MIGRANATA: Mađarska policija uhvatila 702 ilegalca

Izvor: Kurir, 30.Jun.2015

Čak 590 ilegalnih migranata uhvaćeno je na teritoriji pogranične Županije Čongrad, a među njima je 99 mališana..SUBOTICA - Mađarska policija saopštila je danas da je uhvatila 702 ilegalna migranta na svojoj teritoriji, najviše na teritoriji županija koje se graniče sa Srbijom...Policija je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.