MUP: Mladić i maloletnik zapalili muškarca u Zemunu

Izvor: B92, 20.Jul.2017, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Mladić i maloletnik zapalili muškarca u Zemunu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su teško ubistvo u pokušaju i razbojništvo, uhapsili M.Ć. (1994) i priveli jednog maloletnika.

Užas u Zemunu: Čovek mučen pa zapaljen

Osumnjičeni se terete da su u Zemunu fizički zlostavljali jednog muškarca i oteli novac od njega, a potom ga polili benzinom i zapalili, saopštio je MUP.

Postoje osnovi sumnje da su istog dana izvršili i razbojništvo nad još jednim oštećenim, od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koga su uz primenu sile i fizičko zlostavljanje oduzeli mobilni telefon.

Policija intenzivno traga za još tri osobe za koje se sumnja da su učestvovale u izvršenju ovih krivičnih dela.

Po nalogu nadleženog tužilaštva, osumnjičenom M.Ć. je određeno zadržavanje do 48 sati, dok se maloletno lice privodi nadležnom tužiocu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brza akcija srpske policije! Uhapšeni osumnjičeni za brutalno mučenje i spaljivanje muškarca u Zemunu!

Izvor: BKTV News, 20.Jul.2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su teško ubistvo u pokušaju i razbojništvo, uhapsili M.Ć. (23) i priveli jednog maloletnika, saopštio je MUP...Osumnjičeni se terete da su danas u Zemunu fizički zlostavljali i oteli novac od jednog muškarca, a potom ga polili...

Nastavak na BKTV News...

Uhapšena dvojica mladih zbog sumnje da su opljačkali i zapaili čoveka u Zemunu

Izvor: Beta, 20.Jul.2017

Policija u Beogradu uhapsila je danas M. Ć. (23) i jednog maloletnika zbog pokušaja ubistva u Zemunu.Oni se terete da su danas fizički zlostavljali i oteli novac jednom muškarcu, a potom ga polili benzinom i zapalili.Sumnja se da su pre toga napali i fizički zlostavljali još jednu osobu kojoj su...

Nastavak na Beta...

Užas u Zemunu: Mladići mučili čoveka, pa ga zapalili

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jul.2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su teško ubistvo u pokušaju i razbojništvo, uhapsili M. Ć. (1994) i priveli jednog maloletnika...Osumnjičeni se terete da su u Zemunu fizički zlostavljali jednog muškarca i oteli novac od njega, a potom ga polili benzinom i zapalili,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.