Opljačkali, a potom zapalili čoveka u Zemunu: Uhapšeni mladić i maloletnik zbog mučenja i pokušaja ubistva

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkali, a potom zapalili čoveka u Zemunu: Uhapšeni mladić i maloletnik zbog mučenja i pokušaja ubistva

Policija intenzivno traga za još tri osobe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su teško ubistvo u pokušaju i razbojništvo, uhapsili M.Ć. (23) i priveli jednog maloletnika, saopštio je MUP.

Osumnjičeni se terete da su danas u Zemunu fizički zlostavljali i oteli novac od jednog muškarca, a potom ga polili benzinom i zapalili, navodi se u saopštenju.

Postoje osnovi sumnje da su istog dana izvršili i razbojništvo nad još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednim oštećenim, od koga su uz primenu sile i fizičko zlostavljanje oduzeli mobilni telefon.

za koje se sumnja da su učestvovale u izvršenju ovih krivičnih dela.

Po nalogu nadleženog tužilaštva, osumnjičenom M.Ć. je određeno zadržavanje do 48 sati, dok se maloletno lice privodi nadležnom tužiocu, saopšteno je iz MUP-a.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.