Uhapšena dvojica mladića koji su zapalili čoveka u Zemunu

Izvor: Radio 021, 20.Jul.2017, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena dvojica mladića koji su zapalili čoveka u Zemunu

Beogradska policija otkrila je dvojicu mladića koji su u Zemunu zapalili živog čoveka, koga su prethodno mučili.

Policajci su uhapsili 23-godišnjeg M.Ć. i jednog maloletnika, koji se terete da su jutros fizički zlostavljali jednog muškarca i oteli novac od njega, a potom ga polili benzinom i zapalili, saopštio je MUP.

Sumnja se da su oni danas opljačkali još jednog čoveka, koga su fizički zlostavljali i ukrali mu mobilni telefon. Policija traga za još tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << osobe za koje se sumnja da su im bili saučesnici.

Pedesetosmogodišnji M.P. iz Zemuna je sa teškim opekotinama zbrinut na VMA. Kako se saznaje, život mu je u opasnosti jer mu je 70 odsto tela pod opekotinama.

Čovek je mučen, čupani su mu nokti i na kraju je zapaljen, a to se dešavalo sinoć preko puta "Metroa" u Zemunu.

Autor: 021.rs, B92, Blic

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.