MOŽE DA SE OMOTA OKO TROJE DECE: Roditelji osnovaca NEZADOVOLJNI MASKAMA koje je županija podelila (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2020, 14:36

MOŽE DA SE OMOTA OKO TROJE DECE: Roditelji osnovaca NEZADOVOLJNI MASKAMA koje je županija podelila (FOTO)

Za sada okrug nije odgovorio

Učenici zagorskih škola dobili su velike maske koje su potpuno beskorisne za decu. Maske je naručila Krapinsko-zagorska županija, odnosno župan Željko Kolar, koji se prošle nedelje požalio da "samo maske za početak školske godine koštaju gotovo 100.000 kuna".

- U prvom talasu županija je nabavila 33.000 platnenih maski, a svaki zaposleni u našim školama dobiće dve maske na početku školske godine - rekla je zamenik župana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jasna Petek prošle nedelje.

Roditelji su na portal poslali slike maski.

Potpuno neupotrebljive zaštitne maske dobili su učenici zagorskih škola. Kupila ih je Županija i to ne od proizvođača već - od preprodavača 😡

Posted by Ni Zagorje malo on Tuesday, September 8, 2020

- Prema uputstvima HZJZ-a maske treba da budu dvoslojne i zalepljene na lice. Te maske mogu istovremeno da se omotaju oko troje dece - kaže jedan od roditelja.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.