MISTERIJA OKO NESTALE DEVOJČICE SE NASTAVLJA: Deca sa kojom je bila kobnog dana je izbacila iz prijatelja na Fejsu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2016, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIJA OKO NESTALE DEVOJČICE SE NASTAVLJA: Deca sa kojom je bila kobnog dana je izbacila iz prijatelja na Fejsu

Novi detalji nezapamćene tragedije

Tragedija koja je zadesila porodicu Barbare Vitez i dalje nije dobila svoj završetak, ali se zato misterija za misterijom samo niže.

Najnovija saznanja su da su sva deca koja su tog dana bila sa Barbarom obrisala njen Fejsbuk profil sa svog profila, pišu beogradski mediji. Pitanje je zašto su to uradili i šta se krije iza cele ove priče?

Složićete se, nemoguće je da baš svi obrišu njen profil istog dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tek tako.

Podsetimo, devojčica se navodno srušila u ambis, u hladnu reku, kada je pokušala da se prebaci na platformu kod rečnog stuba. Tada se okliznula i pala u Tisu.

Nedavno se pojavilo i bizarno pismo u kojem se navodi da su Barbaru napala i silovala tri momka, a jedan ju je navodno ugušio i bacio u reku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.